Dit waren DE trends van 2015

DE trends van 2015 2.0

Heyy bunnies! Aangezien 2015 al weer bijna voorbij is, heb ik even de trends van dit jaar op een rijtje gezet. Zonder al te lang na te denken kan je er al een paar noemen, right?

1: Cactussen

Cactussen zag je dit jaar veel op insta. In de meest artistieke potjes. Meestal in zwartwit. En op alle woonbeurzen konden ze natuurlijk ook niet ontbreken. Hoeveel DIY’s kan je wel niet vinden om een cactuspotje te pimpen? 100? 1000? 10 000? Nou oké, dat is wel een beetje overdreven ;-), maar je snapt wel wat ik bedoel. En ook voor designs op T-shirts zag (of zie) je ze. Like, like, like!

2: Superstars

Deze schoenen waren helemaal in in 2015, maar wist je al dat ze 10 jaar geleden ook al bestonden? Ik weet er niet heel veel over, maar volgens mij zijn ze ontworpen in 2005. Back to the basics. Ondanks dat deze schoenen simpel zijn, zijn ze wel erg leuk, mee eens? Maar ik weet zeker dat we er in 2017 op terug kijken en concluderen dat het net zoiets als uggs zijn. Als het in is is het leuk, maar later denk je echt: Droeg ik dit vroeger?!

3: Eos lip balm

In bijna elke giveaway van 2015 zat ie wel: De Eos lip balm. Het model is zoooo cute! Het doet me een beetje denken aan een paaseitje ;-). Jammer genoeg heb ik heb ik m’ zelf niet, want het is bijkbaar heel moeilijk om Eos te vinden. Maar voor de gelukhebbers die het wel hebben weten te bemachtigen: Er zijn ook super leuk DIY’s op YouTube om b.v. een Nutella balm te maken, of er een beertje in te verwerken. Eos lip balm: Like, like, like!

 

Advertisements

18 thoughts on “Dit waren DE trends van 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s