Liebster award

Liebster award

Hey bunnies! Ik ben door  Alice van Live, Fail and Laugh genomineerd voor de Liebster award. Alice, als je dit nu leest;  Super bedankt! 😉

Let’s begin!

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben met bloggen begonnen omdat het me al altijd heel leuk leek om een blog te hebben. En ik hou heel erg van artikelen schrijven. Altijd als ik leuke sites van andere meiden zag dacht ik: Dat wil ik ook! Toen ik tien was begon ik een eigen blog, maar die heb ik uiteindelijk verwijderd. Hihi! 😉 Nu leek het me weer leuk om opnieuw te beginnen!

Waar blog je het liefst over?

Mijn blogposts zijn iedere keer anders. Ik heb niet echt iets waar ik het liefst over blog. Het leukste vind ik altijd het schrijven zelf. 😉 Maar als ik echt iets moet kiezen kies ik toch voor fashion. Ik ben van plan daar nog veel posts over te maken!

Wat was je eerste blogpost?

Mijn eerste blogpost was natuurlijk About, welke ik later weer verwijderd heb, omdat ik m’ echt nergens op vond slaan, maar mijn eerste echt blogpost was Topcoat, mijn redding. De kwaliteit van de foto’s waren niet echt goed, maar op mijn iphone had ik ze met de kleurenfilter chroom bewerkt en toen zag het er echt mooi uit. Maar eenmaal de foto’s op m’n mac te hebben gezet viel die filter er blijkbaar uit :-l

Welke tag gebruik je het meeste?

Sorry, maar ik heb echt geen idee! 😂

Wat is je populairste blogpost?

Amsterdam light festival had 33 bezichtigingen, en Dit waren DE trends van 2015 27, maar bij Dit waren De trends van 2015 zijn er meer likes en reacties gekomen. Persoonlijk vind ik die laatste ook wat leuker.

Omschrijf jezelf in drie woorden 🙂

Ik doe er 2, is dat ook goed? Namelijk: donut & verslaafd

Wat zijn je hobby’s naast bloggen?

Ik weet niet of jullie het kennen, maar fimokleiën (Is dat een werkwoord?!)  Vind ik heel leuk om te doen. Ik maak b.v. sleutel hangers of dingetjes voor aan kettingen ^-^. Daarnaast doe ik aan atletiek en hou superveel van tekenen en schrijven.

Wat is je favoriete kledingsstuk?

Deze vraag heeft me echt aan het denken gezet. Mijn denim skirt? Het shirtje dat ik in de Bretonse streepjes outfit post heb geplaatst? Mijn grijs kleurige hemdje met spring feeling?! Ik heb echt werkelijk geen idee, haha!
Wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Wij reizen niet zo heel vaak naar het buitenland, maar de laatste zomer vakantie ben ik naar Spanje geweest. Daar gingen we naar een wit-stenen-strand, en doordat daar geen zand licht is de zee daar heel mooi helder en blauw. Ik zag allemaal gekleurde visjes! Ik kon ze achterna zwemmen, naar diepere stukken zwemmen en de onderwater wereld ontdekken. Dat was 1 van de gelukkigste momenten van mijn leven. 😌❤️

Waarom moeten mensen jouw blog volgen?

Waarom mensen mijn blog moeten volgen?? Nou, omdat ik dingen post die niet veel mensen posten. Behalve deze Liebster award dan en fashion artikelen. Ik probeer altijd zo origineel mogelijk te zijn (Lukt dat me een beetje?) en probeer altijd op een leuke manier over dingen te schrijven. Ik vind het belangrijk dat mijn lezers niet half inslaap vallen als ik iets schrijf 😉 .
Waar kunnen mensen jouw nog meer vinden?

Als de Dunkin donuts in Nederland verschijnt daar natuurlijk! Maar tot nu toe ben ik ook wel eens te spotten in de stad, tussen de winkels… (Waar ik thuis hoor) 😉

Hierbij nomineer ik nog 3 andere mensen voor de Liebster award als volgt;

The food shotMariaharut en byfashionblog

Mijn vragen voor jullie:

Heb je een blog doel?

Hou je van donuts?

Heb je een onesie?

Zo ja, wat dan voor een?

Wat is je favoriete kleding winkel?

Wat was het mooiste moment in je leven?

Wat was het slechtste moment in je leven?

Wat is je favoriete Starbucks drankje?

Nou, dit was het dan! Love you guys! Xx The cute bunnie😘

Advertisements

11 thoughts on “Liebster award

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s