Let’s try #1: Oreo with green tea flavour

oreo koekjes pakjeeeehHeyy bunnies! Het is weer weekend en dat betekend: Weer een nieuw artikel van The cute bunnie! Vandaag ga ik deze Oreo koekjes met green tea flavor voor jullie reviewen! Ik was echt heel benieuwd! Ben jij ook zo benieuwd hoe ze smaken?! Klik dan snel op  Ik kijk wel eens Amerikaanse filmpjes waarin ze de Oreo challenge doen, en dan realiseer ik me altijd wat weinig smaken Oreo we toch eigenlijk in Nederland hebben. Ik bedoel, in Amerika heb je qua smaak peanutbutter, s’mores, chocolate, cheescake, birthday cake, mint, strawberry, en ga zo maar door… En in Nederland alleen maar de originele met melk. Maar gelukkig bestaat er ook nog een oplossing voor dit probleem: Chinese supermarkten. Deze supermarkten zijn echt chill. Zonder deze hemelse food plaatsen had ik niet eens geweten wat sesam ijs (Gelukkig weet ik dus nu dat je dat vooral NIET moet eten) of spekkoek was. En toen ik deze cuties zag liggen wist ik gelijk wat me te doen stond. Maar genoeg gepraat! Let’s begin with this review!

Oreo cookiesss 2.0

Dit is een kleine lijst met belevingen van het moment dat je ze uit de verpakking haalt:

  • Wow, dit ruikt echt naar groene thee!
  • Wauw, wat zijn ze klein! So adorable!!
  • Deze verpakking heeft gewoon gelijk, ze zijn in het echt net zo groen!

Als je ze proeft smaken ze ook echt naar green tea. Dus als je een thee lover bent net zoals ik, dan zijn deze cookies echt een must! En ze zien er ook nog eens fancy uit. Maar om eerlijk te zijn zou ik als ik deze koekjes niet zou kennen het niet zo snel eten, vanwege de groene crème die tussen de koekjes zit. Maar als je hoort dat het green tea is, snap je het wel. Ik vind deze koekjes echt heel lekker. Als ze op een feestje werden aangeboden zou ik ze zeker nemen (Of ik zou ze zelf op mijn party doen, want wat is er nou cooler dan groene Oero’s als party snack?!). Maar om eerlijk te zijn vind ik de originele net toch wat lekkerder. Maar ik vind wel dat de ze in ‘gewone supermarkten’ toch wat meer assortiment moeten aanbieden voor Oreo koekjes. (Wow, het lijkt bijna een werkstuk, hihi!)

Nou, deze koekjes krijgen van mij dus een 8.3

Dit was het dan weer! Bye! Xoxo The cute bunnie.

Oja! Ik had nog een vraag voor jullie! Hoe spreken jullie Oreo uit? Als Oreeo of Orio?? Eh, ja, weird question, maar ik was gewoon benieuwd! ^-^

 

 

Advertisements

31 thoughts on “Let’s try #1: Oreo with green tea flavour

  1. Orio, zoals op zijn Engels toch? Wat is een Oreo challenge, ik wil het :D! Wil deze al zolang proberen, maar ik ben enkel nog de green tea in grote verpakking tegengekomen en om er dan meteen 12 euro voor neer te leggen, is wat overdreven.

    Liked by 1 person

  2. Misschien is het een idee om er een video van te maken. Je kunt gewoon met je telefoon of Ipad filmen, want de eerste reacties zien is altijd supergrappig! Ik neem soms ook video’s op, terwijl ik niet echt actief ben op YouTube… Zeker eens proberen, en na één video wil je het blijven doen! Xxx, Luna

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s