Mijn fashion struggles

shopping strugglesHeyy Bunnies! Het is weer weekend! En ik weet het. Sorry dat ik 2 weken niks heb gepost, maar ik had het druk. En met druk bedoel ik ook écht druk. Sorry… Maar genoeg excuses! Vandaag ga ik het even hebben over mijn ‘Fashion struggles’. In deze samenleving speelt mode een grote rol. Super leuk natuurlijk, want I❤️ Fashion!! En waarschijnlijk ben ik niet de enige. Maar ik heb zo ook mijn struggles op dit gebied. Ook hierbij ben ik waarschijnlijk weer niet de enige. Bij dit artikel wil ik het gewoon even aan jullie kwijt. 

  1. (Dit is echt wel mijn GROOTSTE struggle denk ik) Eigen stijl

Wat een eigen stijl betreft ben ik daar nogal op gefocust. Ik heb for some reason echt het gevoel dat ik mijn eigen stijl MOET hebben, anders heb ik gewoon het idee dat mijn kleding nogal saai is. En dat wil ik niet. Maar bij mij gaat het dus altijd zo: Of ik koop dus iets waar dus echt letterlijk iedereen in loopt omdat ik op het moment dat ik in die winkel sta helemaal gehypnotiseerd ben door het leuk-heids-gehalte van het item en later denk ik dan weer: Ik heb echt geen eigenstijl… Of: Ik zie iets leuks en dan denk ik YESS!! Leuk en  een beetje eigen stijl. Vervolgens koop ik dat dan en thuis heb ik een beetje spijt dat ik het heb gekocht omdat niemand er in loopt en ik dan bang ben dat andere mensen het stom gaan vinden. Ja, ik weet het, heel weird allemaal. Trouwens: Soms heb ik gewoon kleding stukken waarbij het dus wel goed gaat hoor. 😉

2. Nooit genoeg

Ik heb altijd het gevoel dat ik nooit genoeg kleding heb! Verder valt hier ook niet zo veel over te zeggen, maar oké.

Dit was het al weer! Like en subscribeeeee! Herken je je in 1 van deze (Of allebei) dingen? Laat het me even weten in de comments en dan zie ik jullie hopelijk snel weer. Byeee! 

 

Advertisements

14 thoughts on “Mijn fashion struggles

  1. Super herkenbaar. Vooral omdat ik in mijn vriendengroepje toch wel wordt gezien als de gene met een eigen stijl en als ik dan een week geen inspiratie heb of gewoon een beetje lui ben op het gebied van combineren begin ik toch op een bepaald moment een beetje te stressen. Xxx

    Liked by 1 person

  2. Super herkenbaar! Ik koop altijd kleding en dan draag ik het gewoon niet. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar ik vind het soms een beter idee dat mijn kleding eerst een paar weken in m’n kast hangt lol.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s