Tag: the last week of the year

Hamburger true love maar nu met glitter

Hey bunnies! Het leek me leuk om een wekelijkse update te doen. So here it is! Het is een soort tag. Het werkt zo: Er zijn een paar vragen die je moet beantwoorden over je laatste week van 2015.  Het maakt niet uit of je deze tag doet in  December of Januari. Als je deze tag ook wilt doen kan je dat achter laten in de reacties. Ik zou het erg aardig vinden als je een linkje naar mijn blog zou zetten. Enjoy!

1: Wat is het bijzonderste dat je deze week hebt gezien?  

Een Moschino tas!!! Ik had echt niet verwacht dat ik ooit een Moschino-gelinkt object zou zien! Zo toevallig! Zeker omdat ik een week geleden nog een artikel over Moschino heb geschreven. Het was de Cake bag uit 1996.

Deze dus👆👆👆

2: Wat is het lekkerste wat je deze week hebt gegeten?

Hamburger true love maar nu met glitter

Hamburger met patat! Geen donuts en niet echt origineel, haha!

3: Wat is de mooiste foto die je deze week hebt gemaakt?

IMG_1085

Wie mij al langer volgt dan vandaag weet dat ik verslaafd ben aan donuts. En toen zag ik deze kraam…Dit was in de Markthal. De kraam heette Donut express en het logo deed me erg denken aan Dunkindonuts (Dit is weer typisch zo’n feitje dat natuurlijk weer niets toe gaat voegen aan jullie leven 😉 ) ❤️❤️

4: Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?

alien spiegel mans

Dit was in het Amstel hotel. We gingen hier s’avonds nog een dessert eten.

5: Wat is de laatste bioscoop film die je hebt gezien?

Ik ga niet zo heel vaak naar de bioscoop. De laatste film die ik dan ook heb gezien was toen ik 5 was. Het was de kikker prinses. Haha, nee grapje. De laatste film die ik heb gezien was Dior and I. Die was echt super!

6: In welke winkel ben je als laatste geweest?

De Chanel winkel. Niks gekocht hoor, 😉 het kijken alleen al is al super. Ik zag zo’n mooi mantel pakje! Het was echt true love…

Nou, doei! En gelukkig nieuwjaar! Xxx The cute bunnie

4 thoughts on “Tag: the last week of the year

Leave a comment